• Sat. Dec 4th, 2021

Portal Plus

Портал за Вести

amazon

  • Home
  • Џеф Безос повеќе нема да биде извршен директор на Амазон

Џеф Безос повеќе нема да биде извршен директор на Амазон

Џеф Безос, основачот на Амазон, повеќе нема да биде извршен директор на оваа компанија, објавено е во вторникот. Тој ќе ја напушти оваа врвна позиција во компанијата што ја основа…