• Sat. Oct 23rd, 2021

Portal Plus

Портал за Вести

Технологија

Технолошки вести: најнови вести и анализи за компјутери, мрежа, блогови, игри, гаџети, социјални медиуми, интернет и многу повеќе.

  • Home
  • Xiaomi Го помина на Apple – Samsung Уште Води

Xiaomi Го помина на Apple – Samsung Уште Води

XIAOMI Го помина на APPLE, SAMSUNG УШТЕ ВОДИ – Погледнете како изгледа пазарот и зошто Apple е подготвен да направи хаос! Објавени се резултатите од продажбата на телефони за третиот…

Најдобрата технологија што вреди да се купи овој Сајбер понеделник

Конечно е Сајбер понеделник 2020 година и тоа значи огромна количина детали за сите видови технологија. Исто така, сигнализира дека сезоната на празници за купувања е официјално пред нас. Некои…

Зошто Facebook и Apple не се сакаат?

Големите корпоративни ривали – Кока-Кола и Пепси, Боинг и Ербас, Мекдоналдс и Бургер Кинг – имаат тенденција да имаат една заедничка работа: конкуренција за иста деловна активност. Затоа расправијата на…