• Fri. Sep 17th, 2021

Portal Plus

Портал за Вести

Здравје

Здравствени вести: најнови здравствени и медицински вести од Македонија и од целиот свет, со детални карактеристики за благосостојбата и начин на живот.

  • Home
  • 4 трендови за придобивки кои требат да се разгледат во 2021

4 трендови за придобивки кои требат да се разгледат во 2021

Бенефитите на вработените се потпора на вработувањето и задржувањето со децении. Компаниите се натпреваруваат за најдобрите таленти преку различни стратегии и понуди, вклучувајќи пакети со дарежливи придобивки. Сите индикации сугерираат…

Вакцините за Ковид 19

Со згoлемениот притисок во врска со вакцините за Ковид 19 на светско ниво, Кина тврди дека ќе стекне пријателства и ќе склучи нови зделки. Првите луѓе во светот кои примаа…